Un obiect metalic stralucitor, care se deplasa cu viteza uimitoare, a aprins dezbaterile pe tema OZN-urilor.

Sergentul Roland Hughes a declarat ca a vazut un obiect metalic argintiu, stralucitor, in forma de disc, cu un diametru de aproximativ 30 de metri, in 1952, in timpul unei misiuni de antrenament desfasurate deasupra Germaniei de Vest.

Radarul a confirmat ca respectiva structura calatorea cu o viteza incredibila, care nu putea fi atinsa de niciun aparat de zbor existent in momentul respectiv.

Aceasta intamplare a aparut in atentia publica pentru prima data prin intermediul unor documente date publicitatii la Universitatea Cambridge.

Sergentul se intorcea spre baza in momentul in care a vazut obiectul metalic. Acesta a zburat in apropierea lui, apoi a disparut cu o viteza ametitoare.

Hughes i-a povestit cele intamplate ministrului Aviatiei din acea vreme, Duncan Sandys. I-a spus ca a vazut OZN-ul cu o claritate uimitoare. Prima intrebare a ministrului a fost cate beri a baut cu o noapte inainte.

Totusi, la final, oficialul a fost atat de impresionat de povestea tanarului de 23 de ani incat le-a spus consilierilor sai ca este convins ca intamplarea e adevarata. 

Intr-un document publicat recent, Dansys ii spune omului de stiinta Lord Cherwell, din cadrul Guvernului, ca el considera povestea si informatiile captate de radar "convingatoare", scrie DailyMail.

Suntem pregatiti pentru primul contact extraterestru? Ce cred specialistii

Share articol: