Dovada existentei spiritelor ar putea veni chiar de la savantul Albert Einstein

Pana acum, amatorii de paranormal cautau sa demonstreze prezenta spiritelor prin tot soiul de aparate ciudate. Dovada mult ravnita de ei ar putea veni insa de unde se asteptau mai putin: chiar de la savantul Albert Einstein.

In cartea sa, "Vanatorii de fantome", John Kachuba, cercetator in domeniu, scrie ca una din teoriile celebrului fizician, legea conservarii energiei, este de real interes pentru cei interesati de paranormal.

Prin aceasta teorie s-ar putea gasi argumente stiintifice in favoarea existentei spiritelor. Iata explicatia lui John Kachuba: "Einstein a demonstrat ca toata energia din Univers este constanta si nu poate fi nici creata, nici distrusa. Daca nu poate fi distrusa, atunci inseamna ca se transforma intr-o alta forma de energie. Ce este aceasta energie? Am putea spune ca aceasta noua forma de energie este o fantoma?" Aceasta ipoteza se bucura deja de o larga raspandire in randul pasionatilor de supranatural.

Ei insista pe ideea ca fantomele sunt noua forma de energie pe care o ia, dupa moartea unui om, curentul electric din trupul sau, care facea sa-i bata inima.

Oamenii de stiinta vin insa cu o alta explicatie, mult mai simpla. Dupa moarte, trupul uman are aceeasi soarta ca toate organismele vii: energia lui se transfera in mediu, in alte animale, viermi sau plante sau, daca trupul este incinerat, devine lumina si caldura.

Energia corpului uman nu este o aura electromagnetica, ci este reprezentata de caldura sau energie chimica. Aceasta energie reintra in mediul inconjurator in ani de zile si nu poate fi detectata cu vreun dispozitiv special, cum sunt cele folosite de "vanatorii de fantome".


Sursa: stirileprotv

Share articol: