Samsung lanseaza Galaxy Tab 10.1N si revine in competitia cu iPad 2. Vezi modificarile

Compania coreeana relanseaza modelul de 10.1 inch in Germania, dupa modificarile survenite in urma deciziilor instantelor judecatoresti de interzicere a tabletei Galaxy Tab 10.1. Noua versiune a tabletei se va numi "Samsung Galaxy Tab 10.1N".

In luna august Curtea Regionala din Dusseldorf a impus o restrictie privind comercializarea tabletei Galaxy Tab 10.1. Apple a acuzat Samsung de copiere a unor tehnologii iPad. Producatorul american a intentat procese similare si in alte tari printre care Australia si Olanda.

"Noul dispozitiv modificat a fost redenumit Galaxy Tab 10.1N si am facut doua schimbari de design", a declarat Jason Kim, un reprezentat al companiei Samsung. "Design-ul ramei a fost schimbat iar difuzorul a fost mutat", a mai declarat acesta.

Celelalte caracteristici alte noului model raman aceleasi: procesor dual-core cu o frecventa de 1 GHz, sistem de operare Android 3.2, display touch de 10.1 inch cu o rezolutie de 1280x800 pixeli, memorie de 16 GB, camere de 3,2 si respectiv 2 megapixeli.

Galaxy Tab 10.1N a fost deja introdus in ofertele unor magazine din Germania sub motto-ul: "Galaxy Tab is back! The new 10.1-inch tablet from Samsung". Cyberport.de a afisat un pret de 549 euro pentru noul model Galaxy Tab 10.1N.

 

 

Sursa: engadget

 

Citeste si:

Apple reuseste sa interzica vanzarea in Europa a tabletelor Samsung Galaxy Tab 10.1

VIDEO Review tableta Amazon Kindle Fire

GALERIE FOTO Familia galactica are un nou membru: Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

VIDEO Cea mai rezistenta tableta: Panasonic Toughpad FZ-A1. Vezi caracteristicile

O versiune imbunatatita a lui Samsung Galaxy S II, Skyrocket, va fi disponibila din noiembrie

 

Share articol: