Aparatul va fi lansat saptamana aceasta, la Berlin.

Toshiba va lansa o noua tableta Honeycomb (Android 3.3). Compania nu este la prima lansare de tablete Android, chiar daca modele precedente nu s-au bucurat de o popularitate aparte.

De la noul model se asteapta insa sa fie un concurent direct al tabletelelor produse de Apple si Samsung. Poate ca nu toata lumea isi aminteste ca trustul japonez a fost primul vanzator de PC-uri care a pariat pe tabletele cu procesor bazat pe arhitectura ARM, prin lansarea in septembrie 2009 a tabletei JournE Touch care rula pe Windows CE, cand epoca Android era inca in faza incipienta.

Tot in cadrului evenimentului IFA de la Berlin de anul trecut, Toshiba a lansat Tablet Folio 100 care marcheaza trecerea la Android 2.2. In ianuarie anul acesta, Folio 100 isi schimba designul si trece la Android 3.3 (Honeycomb), tableta fiind redenumita Toshiba Prospera.

Majoritatea specificatiilor sunt inca tinute secrete de Toshiba, insa ne asteptam la un display cu aceeasi dimensiune de 10 inci ca si la modelul precedent, dar mult mai subtire, alocare de porturi microUSB, microHDMI si un cititor de carduri de memorie microSD.

Sursa: notebookitalia.it

 

Citeste si:

Samsung anunta Galaxy S II LTE si Galaxy Tab 8.9 LTE (4G)

TOP Cel mai rapid telefon la navigarea pe net

Share articol: