Reducerile de pana la 75% vor fi disponibile pana pe 22 decembrie 2013

Americanii nu mai au rabdare. Au dat startul reducerilor de Black Friday inca de la inceputul lunii noiembrie. Nici Amazon, cel mai mare retailer online, nu a stat deoparte. Versiunea americana a inceput goana reducerilor care vor tine pana pe 22 decembrie.

Cele mai cautate produse:

iPhone 5S. Vezi aici pretul

Samsung Galaxy S4. Vezi aici pretul

iPad mini. Vezi aici pretul

iPad air. Vezi aici pretul

 

Cele mai bune reduceri de pe Amazon.com sunt ofertele-fulger (Lightning Deals). Produsele din oferta au reduceri intre 10-90%, dar reducerile sunt disponibile doar cateva ore. Intre acestea, se afla insa si doua oferte ale zilei. Produsele reduse variaza de la electronice la papusi pentru copii. Printre cele mai bune gadgeturi la oferta poti gasi tablete, laptop-uri, telefoane mobile, procesoare sau placi video cu reduceri de 20%, dimm-uri RAM mai ieftine chiar cu 78%, televizoare si monitoare, camere foto reduse cu 30%, jocuri video, casti sau SSD-uri la jumatate de pret. Chiar daca Amazon.com nu livreaza in Romania, exista cateva modalitati de a obtine totusi produsele.

Si romanii se pot pregati ca sa profite de reducerile de pe versiunile europene ale retailerului american. Amazon.co.uk si Amazon.de sunt cele mai cautate. Diferenta e insa ca oferta de reduceri masive va incepe pe cele doua site-uri abia pe 25 noiembrie. Reducerile de Black Friday se vor prelungi insa pana aproape de Craciun. Daca vrei sa faci cumparaturi pe aceste site-uri si sa mai si primesti totul la timp, ia doua lucruri in calcul. Pretul de pe Amazon.co.uk e exprimat in lire sterline, la care se adauga si costul transportului, iar livrarea poate intarzia cateva zile din cauza numarului enorm de comenzi.

Share articol: