Cele mai noi aparitii de la Targul din Las Vegas vor fi disponibile in curand.

Toata lumea asteapta de acolo televizoarele viitorului. De acum, standardul inseamna ultradefinitie, iar OLED-ul ne-a luat din nou ochii.

Cele mai bune? LED-ul Samsung primeste de acum procesor cu patru nuclee si ajunge la o diagonala spectaculoasa de 110".

OLED-ul 4K de la Sony ne-a impresionat insa si mai mult prin claritate, culori si contrast. Il vreti acasa? Apucati-va de strans 40.000 de euro.

In timp ce calculatorul clasic pare sa fi ramas fara idei, tabletele prind viteza. Cea mai apreciata aparitie a fost Razer Edge, prima super-tableta care poate rula orice joc sau program PC acasa, ori in miscare. Razer porneste de la 1.000, dar versiunea de top e 2.300 de euro. Insa cea mai mare tableta 4k vine de la Panasonic.

Degeaba avem imagini de top fara un sunet masura. Sennheiser a adus la CES cele mai scumpe casti din lume. Doar 300 au fost produse, adica echivalentul unui cartier din Bucuresti. 

Cel mai mare stick USB de pe planeta. Acesta are 1 terra de memorie. Va fi pe piata din martie, la un pret de 2.500 de euro. Sa speram ca va functiona, pentru are tehnologie noua.

Preturile sunt valabile pentru cei care vor viitorul acasa, azi. Daca aveti rabdare patru ani, cand vor fi si ele depasite, le veti gasi deja in hypermarketuri, la mai putin de un sfert din pret.

Share articol: