Cel mai performant smartphone japonez se pregateste sa intre in magazine

Xperia Z, cel mai performant smartphone lansat la CES 2013, ar putea ajunge in magazinele din Europa pe 18 februarie. Anuntul a fost postat pe site-ul unui distribuitor autorizat din Polonia.

pretul Xperia Z ar putea fi de aproximativ 650 euro (530 lire sterline). Este de asteptat ca noul smartphone Sony sa fie unul dintre pricipalii competitori pentru iPhone 5 si Galaxy S III.

Specificatii tehnice si galerie foto

Modelul dispune de noul ecran “Reality Display”Full HD 1080p de 5 inch si de procesorul de imagine BRAVIA Engine 2. De asemenea, Xperia Z este dotat cu procesorul quad-core Snapdragon™ S4 Pro pentru multitasking, o camera de 13 mp si conectivitate 4G LTE pentru a accesa rapid continut de divertisment.

Modelul Xperia Z imprumuta performantele cunoscute ale camerelor digitale Sony si beneficiaza de senzorul de imagine Exmor RS, primul senzor din lume cu HDR (High Dynamic Range) pentru smartphone-uri.

Cu ajutorul acestuia utilizatorii pot inregistra clipuri video si surprinde fotografii la o calitate deosebita, chiar si in conditii de iluminare scazuta. Noul mod STAMINA al bateriei permite o durata de functionare de cel putin patru ori mai mare decat a altor modele, spun cei de la Sony. De asemenea, aplicatiile “WALKMAN”, “Album” si “Movies” ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta, distribui si accesa in mod intuitiv continutul online.

Smartphone-ul este prezentat la standul Sony din cadrul targului de tehnologie CES (Consumer Electronics Show) ce are loc la Las Vegas intre 8 si 11 ianuarie 2013. Mai multe stiri despre CES 2013 pe yoda.ro/ces-2013.

George Buhnici va fi prezent si in acest an la CES 2013 in Las Vegas, de unde va transmite live pe ProTV News si la Stirile ProTV cele mai importante lansari de la targul numarul 1 de tehnologie din lume.

Share articol: