Summit-ul telefoniei mobile are loc in aceasta toamna la Bucuresti. Pentru trei zile, capitala Romaniei va fi in centrul atentiei dezvoltatorilor si pasionatilor de tehnologii mobile

Incepand cu 26 septembrie 2011, in Bucuresti va avea loc Eastern European Mobile Monday, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate telefoniei mobile. Intalnirea va avea loc pe durata a trei zile la World Trade Center.

Programul evenimentului va cuprinde o serie de prezentari despre aplicatii si jocuri pentru telefonia mobila, tehnologii web si antreprenori din domeniu. Printre invitati se vor numara Jari Tammisto - Presedinte si CEO Mobile Monday Global, Erik Hellman - Manager Cercetare Sony Ericsson, Mihai Corlan - Adobe, Keith Bauwise - Samsung, dar si alte nume importante din domenul telefoniei mobile.

Workshop-urile vor avea loc in cea de-a doua zi a evenimentului si vor fi dedicate aplicatiilor specifice terminalelor BlackBerry. Tot pe 27 septembrie, Keith Bauwise va prezenta Bada, noul sistem de operare dezvoltat de Samsung pentru telefoane mobile.

Eastern European Mobile Monday se va incheia cu "Droidcon 2011", o sesiune in premiera pentru Europa de Est, ce va cuprinde o serie de prezentari pentru sistemul de operare Android.
 


Mai multe informatii pe site-ul mobilemondaysummit.eu


Citeste si:

Mobile Monday Romania

Droidcon 2011 - Bucharest 28th September

Share articol: