Daca esti o persoana activa si folosesti atat un calculator, cat si o tableta, iti va fi usor sa rezolvi sarcinile de serviciu intr-un timp record. Solutia Office 365 Personal iti ofera si spatiu suplimentar de stocare in cloud

Cei mai multi dintre noi avem un calculator la munca, un calculator acasa, tableta si telefon inteligent si, de-a lungul zilei, facem jonglerii cu acestea. Se intampla sa incepem un document la serviciu, sa mai muncim la el pe laptopul de acasa, apoi seara sa ne amintim ceva, sa ne mai vina vreo idee, si sa luam rapid tableta sau telefonul mobil ca sa facem o modificare de ultima ora.

Un document Word, Excel sau PowerPoint ajunge sa fie purtat de pe un dispozitiv pe altul. Cu Office 365 Personal ai acces la cele mai noi versiuni ale acestor softuri, ca sa iti fie mai simplu sa muncesti si ca sa nu pierzi timp.

In oferta eMAG gasit numeroase modele de laptopuri care vin cu Office 365 Personal instalat, iar preturile pornesc de la 1700 de lei.

Un abonament iti permite acces la aplicatiile Office pentru desktop, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook, pe un PC sau un Mac, pe langa o tableta Windows sau un dispozitiv iPad. Veti putea utiliza toate caracteristicile atat offline, cat si online. De asemenea, puteti instala Office pe mai multe smartphone-uri.

Un alt avantaj este ca Office 365 Personal iti ofera spatiu suplimentar de stocare OneDrive, ca sa ai mereu acces la documente si la fotografii. Office 365 Profesional si OneDrive fac ca fisierele tale sa fie organizate, iar cu un singur click poti sa le partajezi cu prietenii sau cu colaboratorii.

Abonamentul cuprinde 20GB de stocare in OneDrive, 60 de minute prin Skype pe luna in retelele fixe si mobile din 60 de tari, dar si asistenta tehnica gratuita si update rapid.

Share articol: