Afla care sunt cerintele de sistem pentru Office 365 Personal si informatiile privind compatibilitatea cu versiuni anterioare de Office.

Cu toti am avut sentimentul frustrant in copilarie cand am vrut sa ne instalam un joc pe calculator, am pus mana pe kit dupa eforturi indelungate, apoi ne-am dat seama ca merge greu pe sistemul nostru sau, mai grav, ca avem o configuratie care nu face fata.

In cazul Office 365 Personal, pachet software care te ajuta sa muncesti repede si bine, nu iti trebuie un calculator ultimul racnet. Este suficient unul cu procesor la 1 GHz, 1 sau 2 GB de RAM si DirectX10.

In oferta eMAG sunt o multime de laptopuri cu Office 365 Personal, iar preturile pornesc de la 1500 de lei. Toate acestea, vin cu pachetul Office gratuit.

Office 365 Personal iti ofera acces la o multime de setari si functii noi, insa colegii si colaboratorii tai, care au versiuni anterioare de Office, pot deschide cu usurinta fisierele pe care le creezi sau le modifici.

Toti cei care au Office 2007, Office 2010, Office 365 sau Office 2013 pot lucra in mod natural cu documentele Office 365 Personal, iar cei care au versiuni mai vechi au nevoie de un pachet de compatibilitate pe care il pot instala din cateva clickuri.

Share articol: