Compania producatoare a seriei de jocuri care s-a vandut in mai multe milioane de exemplare a facut spectacol cu noua "poveste" preagatita pentru utilizatorii de Xbox si PlayStation.

Fanii jocurilor din seria Call of Duty vor fi multumiti de cel mai nou produs din serie, unul care promite o experienta vizuala inedita, "de vina" textura imaginilor, rezolutia inalta dar si povestea, mai interesanta decat precedentele. Actiunile din jungla duc jucatorii in inima faunei si florei desenate in detalii surprinzator de bine realizate. Call of Duty vine pentru utilizatorii Xbox One. Chiar si armele arata altfel, designerii spunand ca au lucrat foarte mult pentru ca acestea sa aiba acel "luciu" metalic din viata reala.

Ghosts se "intampla" intr-o America in dezorganizare, diversele militii incercand sa puna mana pe putere folosindu-se de tehnologia militara. Mai mult, pe langa arme, jucatorul este "dotat" si cu un caine ciobanesc german pentru misiunile sale. Plansele sunt realizate cu mare dibacie, senzatia de tridimensional fiind fantastic de aproapiata de realitate.

Si misiunile subacvatice sunt grozav de bine desenate, pestii multicolori miscandu-se foarte realist printre recifurile de corali. Colectia de arme pentru aceste misiuni este si ea destul de mare, mare si de folos in luptele cu adversarii, si ei foarte bine dotati din punct de vedere al armelor.

Parti din misiunile din noul joc au fost prezentate pe 21 mai chiar la lansarea noii console Xbox, data lansarii fiind 5 noiembrie. Activision nu a comunicat pretul pentru Call of Duty Ghosts.

Share articol: