Vezi comunicatul oficial.

In miez de vara, F64 gazduieste o prezentare foto gratuita cu povesti direct din Tanzania, o tara est-africana dominata de peisaje spectaculoase si de o fauna deosebita. Povestile sunt aduse de Tudor Vintiloiu si Andrei Dinu, iar prezentarea se va desfasura in sala expozitionala a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45, incepand cu ora 19.00, pe 29 iulie.

Tudor este un fotojurnalist experimentat si pana in prezent a calatorit in tari precum Maroc, Cambodgia, Etiopia, Ecuador si multe altele, unde a surprins in fotografii memorabile frumusetea locurilor si specificul culturilor prezente in acestea. Alaturi de acesta, Andrei va impartasi detalii unice despre lumea triburilor africane, de maasai si bushmen, despre cultura si modul lor de viata, dar si cum trebuie sa se pregateasca cineva de o calatorie in Tanzania. Prezentarea va fi insotita de imagini din portofoliul lui Tudor iar fotograful va oferi o serie de sfaturi si trucuri pentru a realiza cele mai bune poze de calatorie.

Cum prezentarea "Povesti despre Tanzania" va fi sustinuta in sala expozitionala a F64, locurile sunt limitate. Toti cei dornici sa participe se pot inscrie in baza formularului de aici si isi asigura astfel un loc in sala.

Despre Tanzania ar mai trebui cunoscut ca, oficial, se numeste Republica Unita a Tanzaniei si este situata in estul Africii, unde o marginesc tari precum Kenya, Uganda, Ruanda, Burundi, Mozambic sau Republica Democrata Congo. Denumirea tarii provine de la combinatia dintre Tanganika, teritoriul principal, si Zanzibar, tarmul arhipelagului. Cele doua foste colonii britanice unite in 1964 au format Republica Unita Tanganika si a Zanzibarului, care a fost redenumita in acelasi an Republica Unita a Tanzaniei. Aceasta are o populatie de peste 45 de milioane de locuitori.

Share articol: