Pentru ca multa lume s-a plans de greutatea cu care poate fi manevrat dispozitivul, Google a creat aplicatia MyGlass pentru telefoanele Android.

Inca de la prezentarea care a avut loc la finalul anului trecut, Google Glass a fost etichetat drept cel mai tare gadget, dar acum, dupa o vreme in care a fost testat, lumea il considera greu de manevrat. Pentru a rezolva problema, compania producatoare a realizat o aplicatie prin care ochelarii pot fi controlati prin telefon.

Miscarea este vazuta drept una hilara, avand in vedere ca ochelarii sunt considerati drept "treapta superioara" smartphone-ului. Prin noua aplicatie, utilizatorul Google Glass isi poate controla gadgetul de la meniu la emailuri, dar poate face si fotografii.

Aplicatia ii va infuria si mai tare pe cei care sustin ca Google Glass atenteaza la intimitate pentru ca poate face ca dispozitivul sa faca poze sau sa filmeze fara a fi nevoie de comanda vocala. Conform unui nou studiu, unul din patru britanici ar dori ca gadgetul sa fie interzis pentru ca violeaza intimitatea.

Share articol: