Conform unor discutii care au ajuns pe un blog intern, dezvoltatorii celui mai asteptat gadget doresc cat mai multe aplicatii in Android pentru acesta.

Facebook, Twitter, Tumblr si Path au lansat deja aplicatii in Android pentu celebrii Goggle Glass, aplicatii care nu par a fi destule pentur un dispozitiv care, oficial, inca nu a fost lansat. Inginerii Google doresc ca numarul acestora sa creasca pentru ca atunci cand dispozitivul va fi gata de lansare sa aiba o oferta cat mai generoazsa.

Echipa de dezvoltatori au inclus deja un acccelerometru si un player media in softul de functionare al ochelarilor, acestea alaturandu-se unui cronometru si unui compas. Mai multe astfel de facilitati vor fi disponibile in cateva saptamani.

Chiar si nume mari din media au dezvoltat aplicatii pentru Google Glass. Cotidianul americat The New York Times ofera stiri din ora in ora, in timp ce postul de televiziune CNN si revista pentru femei Elle si-au lansat aplicatiile in conferinte speciale nu cu multa vreme in urma.

Share articol: