Camera foto ne promite cea mai buna rezolutie pentru un model bridge

BenQ a adus in Romania noua camera foto bridge GH800, cu zoom optic de 36x, gandita pentru pasionatii care descopera tainele fotografiei. GH800 imbina zoom-ul puternic cu tehnologia stabilizare optica a imaginii, pentru a oferi cele mai clare detalii si culori reale atunci cand fotografiezi la distante mari. Aparatul are senzor CMOS iluminat din spate, de 18 MP, si o multime de functii intuitive.

Camera iti permite sa faci fotografii macro de la distante de un centimetru, cu detalii incredibile. Cu obiectivul de 22,5 - 810 mm surprinzi si panorame, peisaje pitoresti sau portrete de grup.

Fotografiile devin posibile din orice unghi, datorita ecranului AUO rabatabil de 3”(7.6cm) cu 920.000 pixeli, ecran cu unghiuri foarte mari de vizibilitate, cu contrast si luminozitate duble fata de ecranele normale. Cu ajutorul vizorului electronic, poti obtine cea mai buna incadrare a subiectului in fotografie. Imaginea captata prin obiectiv este proiectata electronic in interiorul vizorului, eliminand astfel distragerea ochiului sau reflexiile soarelui, marind claritatea vederii. 

Camera dispune de o serie de moduri de fotografiere intuitive care imbunatatesc rezultele obţinute. Modurile Handheld Night Shot Mode si Night Portrait, impreuna cu sensibilitatea ISO de pana la 12800, ofera fotografii clare chiar si noaptea sau in lumina scazuta, fara a avea nevoie de un trepied. Atunci cand vrei sa surprinzi subiecti in miscare, poti obtine pana la 25 fotografii in rezolutie de 2 MP la 60fps, cu modul Speedy Burst 60, sau 50 fotografii în rezoluţie VGA la 120fps, cu modul Speedy Burst 120.

Cu modul HDR hardware, sunt rezolvate automat problemele de contrast si iluminare. In acest mod, aparatul combina trei fotografii pe care le face in acelasi timp.

BenQ GH800 poate realiza imagini deosebite cu efect in oglinda. Utilizatorul fotografiază jumatate de imagine, verticala sau orizontala, iar functia creativa oglindeste cadrul acoperind si cealaltă jumatate.

BenQ GH800 inregistreaza clipuri video Full HD 1080p cu 30 fps si slow motion la un sfert de viteza din viteza normala. Camera poate fi setata pentru a face fotografii în timp ce filmeaza si poate suprapune doua filmari pentru a rezulta una singura. Acesul catre filmare este direct, printr-un buton independent.

BenQ GH800 va fi disponibila din ultima saptamana a lunii februarie la un pret recomandat de 1.499 lei.

Share articol: