"Computer portabil si dispozitiv de control de la distanta", asa a fost descris noul gadget in cererea adresata US Patent and Trademark Office, biroul american de inregistrare a inventiilor. Google a ales 8.000 de "norocosi" pentru testarea dispozitivului

Conform dosarului depus pentru inregistrarea inventiei, Google Glass vor putea sa controleze chiar si electronice si electrocasnice precum filtrul de cafea, televizorul dar si intrerupatoarele pentru iluminat sau usile automate de la garaj. Dispozitivul utilizeaza Bluetooth si poate citi codurile QR.


"Interfata virtuala poate ajusta temperatura frigiderului, de exemplu. Pentru a actiona aparatul electrocasnic, purtatorul ochelarilor va actiona prin aceasta interfata butonul care ajusteaza temperatura in cazul in care acesta este unul care poate fi actionat prin bluetooth", scrie in dosarul pentru inregistrarea inventiei.


8.000 de oameni vor testa ochelarii Google, pentru asta trebuind sa plateasca 1.500 de dolari. De asemenea, "norocosii" sunt nevoiti sa calatoreasca la New York, Los Angeles sau San Francisco pentru a intra in posesia gadgetului.

Share articol: