Lumix DMX-LZ20, camera japoneza cu super-zoom, super-rezolutie si inregistrare video HD

Panasonic anunta Lumix DMX-LZ20, o camera digitala cu zoom optic de 21x, senzor CCD cu o rezolutie mare de 16 MP, stabilizator optic de imagine si procesor avansat de imagine LSI, ce poate fotografia si inregistra video in acelasi timp.

"Lumix DMX-LZ20 este o camera digitala ideala pentru utilizatorii care doresc sa realizeze fotografii de exceptie cu o camera compacta", a declarat Marc Sorkin, Senior Product Manager in cadrul filialei Panasonic pentru America de Nord. "Camera poate extinde zoom-ul optic de la 21x la 48,5x cu ajutorul functiei Extra Optical Zoom, pentru a surprinde subiectele aflate la distanta", a mai adaugat Sorkin.

Camera previne efectul de blur, ce apare frecvent la fotografiere datorita miscarii mainii, fara a afecta calitatea fotografiilor, cu ajutorul stabilzatorului optic de imagine. Lumix DMX-LZ20 realizeaza fotografii de calitate chiar si pentru ISO 1600 si ISO 6400.

Pentru a oferi utilizatorilor o utilizare usoara si o reducerea a erorilor, camera dispune de modul iA (Intelligent Auto). O integrare completa a unei serii de functii: stabilizator optic de imagine, detectie a fetei, selector inteligent de cadre, expunere inteligenta, permite camerei sa faca toata treaba, lasand utilizatorului libertatea de a face fotografii.

Functia de detectie a fetei elimina efectul de ochi rosii, expunerea inteligenta corecteaza luminozitatea in partile mai intunecate, iar selectorul inteligent de cadre alege cea mai buna varianta dintre modurile:  macro, portret, peisaj, portret de noapte, peisaj de noapte si apus.

Camera poate realiza fotografii panoramice cu functia Panorama Shot, prin suprapunerea imaginilor obtinute pe orizontal sau vertical. Lumix DMX-LZ20 poate realiza inregistrari video HD la o rezolutie de 1280 x 720p la 30 de cadre pe secunda. Camera are un display LCD de 3 inch.

Pretul camerei Lumix DMX-LZ20 va fi anuntat de catre producatorul nipon peste 30 de zile.


Sursa: Panasonic

Share articol: