Americanca Bethanie Mattek-Sands, detinatoarea a noua trofee WTA la dublu, este primul sportiv profesionist care va purta gadgetul ce va ajunge pe piata anul viitor.

Numarul 67 in clasamentul Women's Tennis Association, Bethanie Mattek-Sands, va impartasi cu publicul de la Wimbledon senzatiile oferite de ceea este considerat "computerul la purtator", gadgetul Google Glass. Compania americana a inclus-o pe sportiva in programul Glass Explorer, program in care cateva mii de persoane testeaza dispozitivul inainte ca acesta sa ajunga pe piata.

"Potentialul Google Glass pentru sportivi este imens. Atletii, antrenorii, fanii, cu totii vor putea fi interconectati la spectacolul sportiv."

In acelasi comunicat de presa, compania americana promite imagini inedite nu doar din meciurile de tenis, ci si din viata de zi cu zi a tenismenei. Fanii lui Bethanie vor fi martori la calatoria acestei pana in Regatul Unit, vor "asista" la antrenamente si o "vor" spiona pe atleta chiar si in bucatarie cand isi va pregati hrana.

Bethanie Lynn Mattek-Sands, in varsta de 28 de ani, a devenit profesionista in 1999, cel mai mare trofeu pe care il detine fiind cel de dublu mixt castigat impreuna cu Horia Tecau la Australian Open Tennis in 2012. Romanul se afla la acea vreme la a patra finala de Grand Slam (celelalte trei fiind disputate la dublu masculin impreuna cu Robert Lindstedt la Wimbledon in 2010, 2011 si 2012), singurul succes venind, insa, in compania americancei Bethanie.

Share articol: