Un nou aparat foto lansat de Polaroid are filtre care recreaza efectul "retro", fotografiile "fizice" au spatiu alb pentru a se putea scrie pe ele, in timp ce acelea in format digital pot fi postate pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Cu un design realizate de Socialmatic, noua camera foto Polaroid ofera utilizatorilor posibilitatea de a incerca efectul Instagram pe hartie fotografica. Initial doar un concept, ideea de a crea un aparat foto a prins contur la finalul anului trecut, aparitia pe piata nefiind, insa, posibila pana la inceputul anului viitor.


"Ne bucuram ca am reusit sa lucram cu cei de la Polaroid. A fost o munca intensa, ore intregi de discutii, dar posibilitatea de a face o revolutie in fotografie ne-a dat puterea de a merge pana la capat. Cocktailul de software si hardware pe care l-am realizat va subtia spatiul dintre virtual si real", a spus Antonio De Rosa, CEO al Socialmatic.

 


Noua camera permite atat printarea instantanee a fotografiilor realizate, cat si postarea acestora pe retelele de socializare imediat dupa ce au fost facute.

Share articol: