Prima fotografie a facut-o pe 31 martie 1979.

Jamie Livingston este numele unui fotograf care a pus la cale un proiect intim care asigura faptul ca nu va fi uitat niciodata. Proiectul a inceput pe 31 martie 1979 de newyorkez pe cand era student in colegiu.

A facut apoi cate o fotografie pe zi in urmatorii 18 ani, o traditie pe care a pastrat-o pana si in ziua in care a murit, in 1997. Avand un aparat Polaroid SX-70, Livingston a documentat fiecare aspect al vietii sale, de la prieteni, familie si relatii pana la job-ul sau ca producator de film si fotograf, surprinzand si viata de pe strazile din New York.

Ultima parte a proiectul devine mult mai emotionanta deoarece documenteaza lupta sa cu cancerul - dupa operatie, vedem cu a ramas fara par si cum s-a logodit cu iubita lui cu doar cateva saptamani inainte sa moara pe 25 octombrie 1997, chiar de ziua lui de nastere.

Jamie a lasat in urma un proiect cu 6.000 de fotografii, fiind un portret al unei vieti cu adevarat nemaivazut. Vedeti in GALERIA FOTO de mai jos cateva dintre cele mai frumoase poze, precum si cele din ultimele zile de viata.

Toate pozele au fost urcate pe un site numit “Jamie Livingston: some photos of that day” de catre Betsy Reid si Hugh Crawford, doi dintre prietenii lui Jamie care au promis sa tina proiectul in viata si dupa moartea fotografului.

Share articol: