Bratara Cicret e un concept gandit sa inlocuiasca in scurt timp telefoanele si tabletele!

Cu ajutorul unui mic proiector, bratara poate sa proiecteze un ecran pe antebrat! Opt senzori ii permit utilizatorului sa manipuleze ecranul. Bratara poate fi folosita pentru vizionarea de filme, scrierea de emailuri sau pentru convorbiri telefonice. Prototipul a fost prezentat, iar bratara poate ajunge pe rafturile magazilor in iunie 2015. Va costa aproximativ 380 de euro si va fi disponibila in doua marimi si 10 variante de culori!

“Nu am inventat nimic nou, dar vom revolutiona lumea tehnologiei”

De la viitorul smartwatch Apple si pana la Fitbit, batalia marilor producatori se indreapta acum catre dispozitive purtarbile.
O bratara isi propuna sa le ia fata tuturor si sa castige teren important in fata telefoanelor sau tabletelor. Are toate functiile lor si vine cu un design nou. Doi francezi lucreaza in Anglia, la Leeds, la dezvoltarea ei.

Cicret nu are ecran, e doar o bratara de cauciuc, dar display-ul este proiectat pe mana purtatorului si de acolo se utilizeaza. Masaj si comunicare dintr-o singura lovitura! :)

Producarorii Cicret strang bani in acest moment pe site-ul lor pentru producatia de masa, dar sunt convinsi ca produsul lor va avea succes. Bratara le permite celor care o poarta sa citeasca si sa trimita emailuri, sa navigheze pe internet, sa vada filme, sa se joace sau sa dea telefoane.

Cicret vine si cu port USB si accelerometru, dar si Bluetooth sau Wi-Fi. Exista si posibilitatea sincronizarii cu iPhone, dar Cicret e conceputa ca dispozitiv capabil sa functioneze independent.

Producatorii au adaugat si elemente de efect, menite sa faca bratara si mai atragatoare. Display-ul se va afecta la o miscare de incheietura, ca in filmele SF, iar acest procedeu poate fi folosit si pentru a raspunde la telefon.
"O sa introducem cartela 3G ca sa permitem telefoane. Avem o tehnologie care ne permite sa folosim elemente din cartela SIM, fara sa o integram in bratara", a declarat Guillaume Pommier, inginerul care dezvolta bratara impreuna cu tatal sau, Pascal.
Momentan exista un prototip aflat in plina dezvoltare, dar Pommier sustine ca produsul sau poate fi in magazine in luna iunie a anului viitor.

Cicret va avea un pret de cel putin 380 de euro pentru modelul cu memorie de 16 GB si mai mult pentru modelul cu 32 GB. Bratara va fi disponibila pentru inceput in 10 culori.

"Cicret e un dispozitiv revolutionar care va schimba complet modul in care accesam informatia. Aplicatii pentru bratara sunt multe, face orice face un telefon sau o tableta, dar fara nevoia unui ecran greu. E mai portabila, dar si mai ecologica pentru ca de bucatile de ecran de la telefoane si tablete se scapa greu.
Cel mai surprinzator lucru este ca noi n-am inventat nimic pentru acest produs, am combinat doua tehnologii existente pentru a crea ceva cu adevarat special.

Noi credem ca aceasta bratara va revolutiona lumea tehnologiei", a declarat Guillaume Pommier pentru Daily Mail.

Share articol: