Carcasa Yellow Jacket a fost reproiectata pentru a se potrivi cu iPhone 5 si 5S

In 2012, un proiect nebun a primit finantare prin platforma de crowdfunding Indiegogo. Acum, Yellow Jacket a trecut prin cateva modificari pentru a se potrivi cu ultimele modele de iPhone si a facut senzatie la CES 2014. Sau, mai degraba, a produs multa teama printre vizitatori.

Un lucru e sigur. Cu un astfel de taser poti iesi linistit pe strada, echipat cu 650.000 de volti. Carcasa poate fi si scoasa usor, daca nu vrei sa-ti sperii toti prietenii. Proiectantii se lauda ca au modificat si sunetul produs de Yellow Jacket. Noul zgomot scos de husa cu electrosocuri e mai gros si mai intimidant.

Husa mai are un atu. Poate fi folosita pe post de baterie suplimentara pentru iPhone. Va exista insa o rezerva de 10% care nu va putea fi accesata de telefon, ci va fi pastrata pentru o eventuala urgenta. Yellow Jacket va fi disponibila din februarie, mai intai in SUA, pentru 149 de dolari. Singura temere a utilizatorilor va fi de acum doar sa nu o declanseze din greseala in timp ce vorbesc la telefon.

Sursa foto: Cnet

Share articol: