Controller-ul Stratus promite o adevarata revolutie pentru fanii jocurilor de iOS

SteelSeries incearca sa spele rusinea producatorilor de controllere pentru iOS. Daca Moga Ace Power si Logitech Powershell s-au dovedit doar dezamagiri, SteelSeries Stratus are o abordare clasica. Adica una care nu incearca sa iti cuprinda iPhone-ul sau iPad-ul si nici sa ti-l incarce.

Stratus e un controller Bluetooth exact asa cum trebuie sa fie. Cu doar cateva butoane si perfect compatibil cu API-ul din iOS 7. Cel putin asta promit cei de la SteelSeries, care si-au prezentat gadgetul la targul de tehnologie de la Las Vegas.

Tot la CES, acestia au anuntat ca un singur device poate sustine pana la 4 controllere Stratus. In momentul in care mai multe gamepad-uri sunt conectate simultan, o serie de LED-uri ii anunta pe jucatori ce personaj controleaza.

Gamepad-ul SteelSeries e compatibil cu iPhone 5, 5s si 5c, cu toate modelele de iPad incepand de la a 4-a generatie si cu iPod 5. Se incarca prin USB, iar bateria tine pana la 10 ore. Stratus nu are un port Lightning, la fel ca cei dei rivali. Cu toate astea, costa la fel de mult: 99,99 de dolari. SteelSeries nu a anuntat insa si data lansarii.

Share articol: