East European Comic Con va avea loc in zilele de 30 si 31 martie la Palatul National al Copiilor

Nu-ti face alte planuri pentru zilele de 30 si 31 martie. Daca iti plac benzile desenate, filmele, serialele TV sau jocurile video trebui sa ajungi obligatoriul la East European Comic Con, varianta romaneasca a celebrelor conventii care, in SUA, sunt un fel de evenimente-cult.

In cele doua zile de Comic Con vei participa la concursuri, la proiectii video, sesiuni speciale cu celebritati din lumea filmului si a benzilor desenate. 

La conventia de la Bucuresti va veni si John Rhys-Davies, celebul actor din trilogia Lord of the Rings / Stapanul inelelor, care i-a dat glas personajului Gimli. Va fi prezent si Finn Jones, actorul care interpreteaza rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor din celebrul serial Game of Thrones / Urzeala tronurilor. Cei doi mari actori vor participa la Main Panelurile organizate in cele doua zile de comicon.

Cei mai mari fani pot participa la concursul de costume Cosplay, unde trebuie sa interpreteze o minisceneta purtand o vestimentatie inspirata de o banda desenata, un film sau un joc video, incercand sa imite gesturile si comportamentul eroului.

Va fi si un concurs cu untrebari si raspunsuri, dar si un concurs de desen si un altul de talente bazat pe un concept specific japonez.

Cei care vin la East European Comic Con vor avea parte si de concursuri de jocuri video pentru PC si console, iar castigatorii se vor alege cu premii substantiale.

Biletele pentru acces general se gasesc in retelele eventim si myticket, iar cele pentru Main Panel, poze alaturi de actori sau autografe, doar la MyTicket, Magazinele Diverta, Muzica si libraria Eminescu.

Share articol: