Unul dintre cele mai asteptate gadgeturi ale momentului va fi pe piata nu peste mult timp.

Primii Google Glass ies chiar acum din fabrica si vor fi trimisi in loturi de cate 2.000 de bucati. Vor ajunge la developerii care s-au inscris, anul trecut pe liste, la conferinta Google I/O din San Francisco. Primii posesori ai Google Glass vor fi anuntati prin email, scrie TechCrunch. Pretul unei astfel de perechi este de 1500 dolari.

Potrivit unei pagini de suport a produsului publicata de Google, s-au aflat si specificatiile. S-ar parea ca ochelarii au o camera de 5MP care inregistreaza video la 720p. Spatiul de stocare ar fi de 16GB. 

Privitul ecranului se spune ca ar fi echivalent cu urmaritul unuia cu diagonala de 25 inch in high definition de la distanta de 2,5 metri. 

Pe partea de conectivitate, ochelarii au Wi-Fi si Bluetooth, port micro USB pentru transfer de date si incarcare, iar utilizatorii sunt rugati sa conecteze gadgetul la priza prin intermediul incarcatorului proprietar.

Ochelarii vor avea sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sau mai nou, si vor folosi aplicatia MyGlass app din Google Play Store, scrie slashgear.

Share articol: