Ceasul inteligent iti arata, de exemplu, cati pasi faci pe parcursul unei zile, sau cine te suna la un moment dat.

Sony a lansat la IFA Berlin, pe langa telefoane si tablete, si noile accesorii din categoria SmartWear, care pot fi folosite impreuna cu smartphone-urile compatibile, cu tablete si aplicatii dedicate pentru a inregistra activitatile zilnice ale utilizatorului prin "Lifelog".

Folosind o serie de senzori specializati, produsele Sony SmartWear permit inregistrarea diferitelor actiuni, precum numarul de pasi efectuati, miscarile facute si chiar ritmul de somn. De asemenea, noile echipamente pot inregistra si actiuni care creeaza emotie, precum fotografiile, inregistrarile video, muzica pe care o asculta utilizatorii etc.

AplicatiaLifelog permite utilizatorilor sa vizualizeze felul in care au petrecut ziua si poate oferi sfaturi de diversificare a activitatile cotidiene.

SmartWatch 3 este primul ceas inteligent realizat in parteneriat cu Google pentru a fi compatibil cu noutatile Android Wear. Sistemul de operare permite organizarea informatiilor, ofera recomandari si iti transmite informatii proactiv. Mesajele de la prieteni, notificari referitoare la intalniri si informatii referitoare la vreme sunt concentrate intr-un singur ecran. Interactiunea prin voce e cea mai rapida modalitate de a interactiona cu noul Android Wear.

Noul SmartWear ofera informatii utile si statistici in functie de actiunile recente ale utilizatorului, prin comunicarea cu dispozitivele mobile. Astfel, utilizatorii pot asculta muzica preferata chiar si cand se afla la distanta de smartphone.

Chiar si fara a fi conectat la Android, SmartWatch 3 este un accesoriu util, avand incorporate un microfon, un accelerometru, o busola, giroscop si functionalitati GPS. SmartWatch 3 are un ecran Transflective 320x320 TFT LCD de 1.6” pentru vizibilitate in conditii de lumina puternica, incorporat intr-un cadru rezistent cu un design premium. Ceasul este, la randul sau, rezistent la apa, conform ratingului IP683 si se poate incarca prin microUSB.

Cu o memorie interna de 4GB, permite sincronizarea cu melodiile preferate ce pot fi ascultate prin casti Bluetooth, astfel incat utilizatorii isi pot lasa acasa telefonul pe parcursul unei sesiuni de jogging.

SmartWatch 3 va fi disponibil in versiunile Classic (Negru) si Sport (Lime) cu extra optiuni (alb si roz) ce vor fi adaugate ulterior. 

Dispozitivul SmartBand Talk este echipat cu un ecran curbat de tip e-paper si permite apeluri hands free. In plus, cu ajutorul comenzilor vocale, utilizatorii pot verifica informatiile Lifelog printr-o simpla privire asupra incheieturii. SmartWatch 3 si SmartBand Talk vor fi lansate la nivel global in toamna acestui an. 

SmartBand Talk este un accesoriu inteligent realizat pentru utilizatorii care vor sa se la maxim bucure de viata. Avand microfon si difuzor incorporate, SmartBand Talk va avea functia de acces la apeluri si convorbiri, optima pentru persoanele aflate in permanenta miscare. Optiunea de Voice Control1 permite ca utilizatorii sa poata transmite comenzi catre smartphone prin intermediul bratarii. Cu un ecran de tip e-paper de 1.4”, SmartBand incorporeaza dorintele utilizatorilor de vizibilitate si control optim al telefonului. 

Cu senzori de tip accelerometru si altimetru incorporate, noul SmartBand Talk va inregistra cu acuratete miscarile fizice, fie ca e vorba de plimbari scurte, jogging sau urcat pe munte. 

De asemenea, bratara SmartBand Talk este rezistenta la apa (standard IP68) si va fi disponibila in versiunile alb, negru cat si, ulterior, in alte culori vibrante.

Share articol: