Celebrul dispozitiv nu mai e doar SF. Cum poate fi folosit

Multi dintre fanii serialului Star Trek au ajuns antreprenori de succes. Dar nu au uitat de pasiunea lor din copilarie si incearca sa aduca acum in realitate gadgeturile la care doar visau in urma cu multi ani. E si cazul The Wand Company. Compania a cumparat ultimul comunicator disponibil din primul serial Star Trek, l-a pus sub un scanner 3D, care a masurat si cel mai mic detaliu si a recreat dispozitivul, folosind plastic si metal.

Partea cea mai tare e ca noul comunicator nu mai e doar pe post de recuzita, ci e si perfect functional. La fel ca in Star Trek, il poti folosi sa vorbesti cu prietenii, sau colegii de echipaj, daca nostalgia e prea mare. Replica comunicatorului foloseste tehnologia Bluetooth si poate functiona si pe post de difuzor pentru telefon. Carcasa e din aluminiu, iar gadgetul vine la pachet cu un stand magnetic pentru incarcare wireless.

Pe langa asta, comunicatorul are si un microfon. Poti astfel sa raspunzi la telefoane doar prin simpla deschidere a grilei metalice aurite, care are si rol de antena. Daca ai chef de cateva amintiri, comunicatorul are stocate si fragmente de dialog sau sunete specifice Star Trek.

Compania nu e la primul gadget de acest fel. Tot ei au adus la viata si fazerul din Star Trek sau celebra surubelnita sonica din Doctor Who. Comunicatorul reinventat poate fi precomandat pentru 168 de euro, dar primele livrari vor incepe abia din ianuarie 2016.

Share articol: