Compatibil, deocamdata, doar cu linia Galaxy de la Samsung si telefoanele iPhone, beteria are doar 5,5 milimetri grosime.

Pentru a nu ramane fara energie in telefon atunci cand au mai mare nevoie de el, multi folosesc baterii groase, uneori de doua ori mai groase decat telefonul insusi. O companie din Singapore s-a gandit sa elimine rusinea pe care ar suporta-o un utilizator de smartphone care arata ca un sapun cand este utilat cu o baterie groasa.

Raffi Ismail, creatorul bateriei de doar 5,5 milimetri grosime, spune ca aceasta nu incarca telefonul la maxima capacitate dar cumpara destul de mult timp in care acesta poate ajunge la o priza. WiFlux are 72 de milimetri lungime si 55 de milimetri latime si este o baterie litiu polimer de 859 mAh.

Daca firma producatoare reuseste sa stranga 100.000 de dolari pentru ca WiFlux sa ajunga sa fie fabricat la scara larga, pretul nu ar fi mai mare de 35 de dolari. Disponibil, deocamdata, doar pentru Samsung Galaxy S2, S3 si S4, dar si pentru iPhone 4, 4S si 5, bateria ar trebui sa ajunga pe piata in ianuarie 2014.

Iata cum isi prezinta producatorul inventia WiFlux:

 

Share articol: