Cei de la The Guardian au scos in evidenta cele mai amuzante si interesante gadgeturi dupa Congresul de la Barcelona

Congresul de la Barcelona ne-a aratat la ce sa ne asteptam in 2014 in ceea ce priveste viitorul telefoanelor mobile. Tot acolo, au fost prezentate si multe gadgeturi simpatice, interesante si extrem de utile. Cei de la The Guardian au selectat 5 dintre cele care le-au atras atentia.


Periuta de dinti inteligenta

Ultima inovatie a celor de la Oral B este o periuta de dinti care .. transmite date catre telefonul tau prin bluetooth! Astfel, primesti indicatii si inregistrezi tot prin senzorii integrati, permitand rutine personalizate. Permite chiar si dentistului tau sa vada cat de bine te-ai descurcat in ultima vreme!


Mingea de baschet inteligenta

Prima minge de baschet smart are niste senzori care monitorizeaza forta, acceleratia, efectul si alte miscari facute de amatorii acestui sport. Se conecteaza la telefonul mobil trimitand date in timp real in aproape 100 de milisecunde, pentru o analiza perfecta


H2O Pal

Un mic disc de cauciuc transforma o sticla de apa normala intr-una inteligenta! H2O Pal sta pe fundul sticlei si monitorizeaza cat de multa apa bei intr-o zi. Se conecteaza la un telefon si iti atrage atentia cand nu ai baut suficient intr-o zi.


Skuplt Aim

Daca vrei sa-ti intaresti masa musculara, atunci Skuplt are un gadget perfect pentru tine. Acest device destul de ciudate promite sa lanseze mici socuri electrice in muschi, aproape insesizabile, pentru a analiza compozitia corpului si fiecare muschi individual si sa vada procentul de grasime. Totul in cateva secunde. Te va ajuta sa-ti fixezi obiective pentru antrenamente. Vei stii exact la ce trebuie sa lucrezi!


Bionym Nymi

Probabil cel mai interesant gadget arata si cel mai putin interesant - este doar o bratara ca inlocuieste insa sistemul de parolare! Monitorizeaza o caracteristica unica pentru fiecare individ - bataile inimii. Astfel, identifica purtatorul si functioneaza precum o cheie universala, accesand conturi online si putand sa se conecteze wireless pentru a deschide masina sau calculatorul.

Share articol: