În ciuda experimentului AirPower de acum câțiva ani, care a fost un eșec, Apple ar lucra în continuare la un încărcător universal, compatibil cu toate produsele sale. 

Potrivit unui nou raport Bloomberg, Apple dezvoltă un încărcător multi-device, dar și tehnologii de încărcare wireless pe distanțe scurte și lungi, pentru a pregăti conceptul viitorului, în care toate dispozitivele importante „se pot încărca reciproc”.

Nu este pentru prima dată când Bloomberg a scris despre acest proiect Apple. În iunie, publicația a relatat că gigantul pregătește un fel de succesor next gen al experimentului AirPower. De data aceasta, ar fi diferit de deja existentul MagSafe Duo, o soluție care presupune atașarea și utilizarea combinată a încărcătoarelor de iPhone și Apple Watch.

Mai mult, așa numita „reverse wireless charging” a fost și ea un zvon important în raport cu iPhone-ul în ultimii ani, dar până la urmă nu a fost implementată, așadar e încă un motiv să ne gândim la faptul că Apple vrea să ducă totul la următorul nivel. Teoretic, aceasta le-ar permite oamenilor să-și încarce căștile AirPods sau Apple Watch-ul pe spatele iPhone-ului, de exemplu.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: