Chiar dacă pentru Apple Watch Series 8 nu ne așteptăm la îmbunătățiri revoluționare precum monitorizarea tensiunii arteriale și a glicemiei, dispozitivul ar putea totuși să aducă o funcție importantă: măsurarea temperaturii corporale.

Celebrul analist Ming-Chi Kuo susține că Apple intenționa să livreze această funcție odată cu ceasul Series 7 de anul trecut, dar acest lucru nu s-a întâmplat deoarece algoritmul nu era, se pare, suficient de bun. De atunci, compania a făcut progrese și, dacă algoritmul trece testul de calitate, ar putea introduce funcția odată cu Watch 8.

Nu este prima dată când auzim despre această funcție. Atât Bloomberg, cât și Wall Street Journal au raportat, de asemenea, că Watch Series 8 ar putea include un senzor de temperatură corporală.

Samsung se confruntă și ea cu aceeași provocare legată de introducerea noului senzor și, deși un raport afirmase că Galaxy Watch 5 ar putea oferi un termometru încorporat, Kuo spune că gigantul sud-coreean nu și-a definitivat încă algoritmul și, prin urmare, este probabil ca următorul său ceas, care ar trebui să fie lansat în a doua jumătate a anului, să nu includă această funcție.

Alte modificări care vor fi aduse următorului ceas inteligent al Apple se pare că se referă la îmbunătățiri în ceea ce privește monitorizarea bătăilor inimii, capacitatea de a trimite mesaje folosind rețele de satelit, un nou mod de consum redus de energie pentru a prelungi durata de viață a bateriei și noi fețe digitale.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: