Compania Timekettle face un pas important spre eliminarea barierelor lingvistice, lansând căști care permit traducerea simultană.

Gadgetul M2 conține două perechi de căști, care pot fi împărțite cu interlocutorul, astfel încât să poată avea loc o conversație fără prezența unui traducător.

Atunci când este purtat de ambele persoane, dispozitivul asigură traducerea în timp real, iar discuția va fi una plăcută și naturală.

Evident, gadgetul poate fi utilizat și la cursuri sau conferințe unde utilizatorul nu cunoaște limba în care are loc prezentarea.

Timekettle M2 folosește inteligență artificială, care permite accesul la 40 de limbi diferite, singura condiție necesară fiind conexiunea telefonului la internet. Asocierea se face prin Bluetooth, iar căștile sunt compatibile cu orice smartphone iOS sau Android.

Totuși, dispozitivul poate fi folosit și offline, dacă sunt descărcate anterior, prin aplicație, datele despre limbile care vor fi utilizate, această funcție fiind foarte utilă în timpul călătoriilor în străinătate.

Atunci când nu este necesară o traducere, căștile pot fi folosite și pentru a asculta muzică sau pentru apeluri telefonice. Ele pot fi utilizate timp de 6 ore înainte de-a fi necesară reîncărcarea.

Gadgetul este util și pentru învățarea unei limbi străine, prin funcția Learnywhere, care permite ascultarea unor fraze uzuale.

Există mai multe versiuni ale căștilor de traducere simultană, astfel încât cei interesați pot alege modelul standard M2 sau modelul in-ear WT2.

Prețul de pornire pentru aceste căști este de 86 de euro pentru folosirea online și 113 euro pentru modelul cu utilizare online și offline.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: 

Share articol: