Lansarea Apple Watch reprezinta o oportunitate imensa pentru producatorii de ceasuri.

Apple a anuntat primul smartwatch al companiei in urma cu 2 saptamani, ceea ce a atras atentia asupra acestei piete - dupa ce Swatch a anuntat propriul smartwatch iar romanul Radu Georgescu sta in spatele ceasului Vector, anuntat in urma cu cateva zile, a venit randul celor de la Tag Heuer sa faca acest pas. 

Producatorul de ceasuri din Elvetia a gasit si doi aliati puternici - Google si Intel! Cele doua companii au anuntat ca vor lansa un ceas inteligent pana la sfarsitul anului. Nu au fost anuntate mai multe detalii despre functiile ceasului sau pretul lui.

Este insa cunoscut faptul ca acesta va veni cu Android Wear, softaware-ul dezvoltat de catre Google pentru smartwatch-uri si alte dispozitive ce pot fi purtate. De partea de hardware se vor ocupa cei de la Intel.

CEO-ul celor de la Tag Heuer, Jean-Claude Biver, a anuntat ca ceasul va combina tehnologia dispozitivelor ce pot fi purtate cu estetica designului ce a facut compania sa celebra. "Potentialul pentru cele trei companii este imens" a spus Biver.

Sursa: CNN

Share articol: