Prima prezentare destinata marelui public a celui mai nou produs Google a avut loc la South by Southwest Interactive Festival, criticile fiind mai mult decat pozitive.

Noul Samsung in mainile lui George Buhnici - vezi VIDEO

Samsung Galaxy S4 vs. HTC One vs. Lumia 920 vs. BlackBerry Z10 vs. iPhone 5. Afla care e cel mai bun

Cei aflati in public in momentul in care Google a prezentat noul gadget au fost "mesmerizati" de ceea ce poate face acesta: de la trimiterea de emailuri la folosirea aplicatiilor pentru citirea articolelor publicate in presa. Mai mult, softuri precum Evernote si Skitch, vor putea fi folosite de utilizatorii Google Glass pentru a trimite fotografii si texte, in timp ce, prin reteaua Path, se pot citi comentariile facute de prietenii utilizatorilor pe conturile lor.

Daca Sergey Brin, unul dintre fondatorii companiei, sustine ca Google Glasses este primul gadget "purtabil", primul care va oferi ceea ce telefoanele mobile inca nu ofera, publicatiile dedicate tehnologiei considera ca device-ul este unul esential pentru cei care "se vantura" printre aplicatiile Google, fie ca este vorba despre email, fotografie sau mesagerie instant.

Chiar daca au aparut deja locurle publice din Statele Unite care interzic accesul cu Google Glass, dispozitivul este dorit de foarte multa lume. Cea mai noua inventie a companiei Google ar putea ajunge pe piata americana la pretul de 1.500 de dolari.

Share articol: