Google a semnat un parteneriat pentru un nou design al seriei Glass

Google Glass nu va mai fi un gadget doar pentru cei mai geek dintre noi. Cel putin asta isi doresc mai-marii companiei, care au semnat un parteneriat cu Luxottica pentru a produce ochelarii Glass in stilul Ray-Bay sau Oakley, pentru cei ce doresc un design mai futurist.

Noile modele Google Glass vor putea fi folosite si de cei care au probleme de vedere. Google a anuntat in ianuarie si o versiune care poate folosi lentile cu dioptrii. “Am ajuns in punctul in care putem beneficia atat de tehnologie cat si de cererea publicului pentru produse la moda. Credem ca e momentul sa combinam tehnologia si designul si sa dam nastere unei noi generatii de produse revolutionare”, promite CEO-ul Luxottica, Andrea Guerra.

Google si-ar putea atinge obiectivul de a populariza ochelarii inteligenti apeland inlusiv la metode traditionale. Mai exact, gigantul IT planuieste sa deschida o serie de magazine in care sa-si vanda produsele, pe langa reteaua de distributie a partenerilor sai.

Totusi, noul design promis pentru Google Glass ar putea sa nu fie de ajuns. Pretul unei perechi e inca piperat, 1.500 de dolari, multi au criticat ochelarii si, mai recent acestia au fost afectati si de primul spyware, care forteaza ochelarii sa faca poze in mod arbitrar, fara ca led-ul de avertizare sa se mai aprinda.

Share articol: