Este o inventie perfecta avand in vedere canicula care se anunta.

Mersul la plaja este extrem de relaxant pentru majoritatea oamenilor cu exceptia unui singur amanunt - faptul ca trebuie sa fii mereu atent la lucrurile tale sa nu dispara cumva. Ei bine, o inventie rezolva aceasta problema definitiv!

Seiful pentru plaja a fost creat de Krystal V DaCunha si sotul ei, Marcal, dupa un moment de inspiratie: "Mergeam spre casa de la plaja si i-am spus sotului meu cat de deranjata si paranoica eram pe plaja" le-a spus Krystal celor de la Mashable. "Fiul nostru era foarte tanar si eram obosita. Tot ce voiam era sa dorm si nu puteam pentru ca trebuia sa fiu atenta la chei, portofele si telefoane".

Asa le-a venit ideea pentru seiful pentru plaja. Este introdus in nisip si poti introduce in el apoi telefoanele, portofelele, boxele si orice mai ai la tine. Iar apoi sa pui cearceaful deasupra pentru a-l ascunde. Astfel, poti sa te relaxezi fara probleme pentru ca lucrurile de valoare sunt ascunse in nisip.

Cei doi au creat o campanie pe Kickstarter iar proiectul a devenit realitate - inventia lor este disponibila pentru 39 de dolari. Poti alege chiar sa cumperi doua iar unul dintre seifuri sa contina gheata si bauturi.

Share articol: