Lansările Apple obișnuiau să fie evenimente globale. De această dată ceva pare că s-a schimbat.

Apple a lansat un produs unic în istoria companiei americane, însă a trecut neobservat atât în rândul clienților și fanilor, dar și pe lista celor mai importante mișcări de pe piață în ultima săptămână.

Ceea ce trebuie menționat încă din start este faptul că acest nou produs are șanse mari să aducă venituri uriașe pentru Apple în viitorul apropiat, astfel că discreția cu care a apărut pe piață surprinde și mai mult.

Vorbim despre primul card din istoria companiei. Apple Card a fost lansat oficial, însă nu îl vom vedea prea curând în România, unde utilizatorii ar trebui să se mulțumească în continuare de serviciul Apple Pay.

De ce este acest produs unul pentru care merită să fii atent în viitorul apropiat? Pentru că este primul card care nu are în spate o bancă sau o companie care ocupă cu servicii bancare. 

Acesta vine la pachet cu sistemul Apple de securitate, incluzând aici Touch ID, Face ID și coduri unice pentru tranzacții. Mai mult, un procent mic din toate cumpărăturile făcute cu acest card se va transforma în bani înapoi în contul tău.

Share articol: