Potrivit surselor apropiate companiei, Microsoft lucrează la un laptop de buget similar cu Surface Go, ce va avea un preț foarte bun și va fi dedicat în special studenților. 

Noul gadget ar trebui să umple „golul” dintre Surface Go și Surface Laptop și ar urma să aibă un preț între 500 și 600 de dolari.

Acesta va fi alimentat de generația a 10a de procesoare Intel Core i5, va avea 4GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Laptopul va rula Windows 10 S Mode, ceea ce înseamnă că doar aplicațiile din Microsoft Store și Edge sunt disponibile pentru browsing la un nivel de securitate maxim. Până la urmă, notebook-ul va fi dedicate studenților și ar trebui folosit în scopuri educative, iar ținta companiei este să păstreze securitatea programelor și performanța la cel mai mic preț.

Sursele arată și că numele de cod al noului laptop este „Sparti” și oferă aceeași impresie ca toate modelele Surface de până acum, ceea ce înseamnă că Microsoft nu a făcut niciun compromis în materie de calitate și utilizabilitate. Dispozitivul va fi și unul foarte ușor și portabil.

Din informațiile actuale, știm că laptopul se va lansa cândva în octombrie, alături de alte produse Surface. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: