Apple pregătește două produse complet noi, o cască de realitate mixtă (MR) care ar putea fi prezentată în ianuarie 2023, iar mai târziu, ochelari AR - la un preț mult mai mic. 

Potrivit unei note a analistului Jeff Pu de la Haitong Intl Tech Research (publicată de 9to5Mac), ochelarii AR au intrat acum în etapa de dezvoltare a designului, una importantă către obținerea produsului final. Analistul mai precizează că un prototip va fi gata până la sfârșitul anului, iar producția de masă este programată să înceapă în a doua jumătate a anului 2024.

Ochelarii AR ai Apple se conturează cu siguranță ca fiind produsul de care pot beneficia mult mai mulți oameni, pentru că e posibil ca aceștia să aibă un preț mai accesibil, iar unii pasionați de tehnologie chiar susțin că acești ochelari au potențialul de a înlocui un iPhone într-o perioadă de 10 ani.

Spre deosebire de căștile de realitate mixtă mai voluminoase, pe care probabil că nu le veți putea purta decât cel mult câteva ore și care se vor concentra pe un cip rapid și pe o grafică de înaltă calitate, ochelarii AR sunt destinați unei utilizări mai ușoare pe tot parcursul zilei, în fiecare zi, la fel ca ochelarii de vedere obișnuiți.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: