Google va prelua comenzi pentru o perioada limitata de timp. Produsul a ajuns pana acum doar la programatori si la jurnalisti.

Google Glass, cu un pret de referinta de 1.500 de dolari, vor fi disponibili pentru comenzi incepand de marti, 15 aprilie, a anuntat compania pe blog. Google nu a precizat cate unitati vor fi vandute catre publicul larg, dar a subliniat ca volumul va fi limitat, precizeaza Mediafax.

Am testat si noi ochelarii, care au ajuns in toamna in Romania. Tanarul Andrei Urucu este primul programator din lume care a scris un joc special pentru Google Glass.

Compania a precizat ca extinde astfel programul de testare a ochelarilor Glass. Pana acum, produsul a fost disponbil unui cerc relativ restrans de parteneri Google, dezvoltatori si jurnalisti, la un pret de 1.500 de dolari.

Multi analisti anticipeaza ca gadget-urile care preiau functii de la smartphone-uri si tablete si pot fi purtate, precum ceasuri de mana sau ochelari, vor creste in popularitate in acest an.

Google Glass, care poate inregistra imagini, intretine dezbaterea privind incalcarea dreptului la viata privata, existand propuneri pentru interzicerea ochelarilor "smart" in spatiul public.

Share articol: