Sergey Brin, co-fondator al Google, a laudat noul device prezentat de curand spunand despre acesta ca va face tot ce nu poate face acum un telefon inteligent.

Conferinta Techonology, Education and Design care a avut loc la Los Angeles a avut un oaspete de marca, unul dintre cei doi fondatori ai Google, subiectul despre care acesta a vorbit cu placere fiind noul dispozitiv cunoscut sub numele de Google Glass. Sergey Brin a laudat device-ul care se foloseste de realitatea augmentata considerand ca acesta va elimina minusurile telefoanelor mobile de ultima generatie.


"Felul in care interactionam acum nu este ceea ce ne dorim. Smartphone-urile ne vaduvesc de experiente mult mai interesante, experiente pe care le vom trai intens nu noii ochelari. Testele de pana acum ne-au aratat lucruri fenomenale", a spus co-fondatorul Google.


Noul dipozitiv prezentat de compania americana va folosi recunoasterea voceala ca metoda primara de interactiune. Utilizatorul va folosi fraze standard pentru a face fotografii, a inregistra materiale video, a trimite mesaje sau a se folosi de harti. Fiecare comanda va incepe cu "Okay Glass".

Share articol: