În ultimul an, Google și-a demonstrat eforturile de a îmbunătăți domenii din afara Android, incluzând atât tabletele, odată cu lansarea Android 12L, cât și dispozitivele purtabile, cu viitorul Pixel Watch. 

Laptopurile au fost o altă zonă pe care Google a lucrat pentru a o extinde anul viitor și aflăm dintr-un raport publicat de The Verge că Google plănuia să lanseze un nou Pixelbook, dar aceste planuri au fost anulate.

Anularea proiectului a făcut parte din deciziile recente de reducere a costurilor pe plan intern la Google, iar membrii care au lucrat la Pixelbook au fost transferați la alte departamente. The Verge amintește momentul în care Rick Osterloh, șeful de hardware al Google, a menționat că Google „va face Pixelbook în viitor".

Un purtător de cuvânt al Google a declarat pentru The Verge: „Google nu împărtășește planuri de produse viitoare sau informații despre personal. Cu toate acestea, ne angajăm să construim și să susținem un portofoliu de produse Google care sunt inovatoare și utile pentru utilizatorii noștri [...] În ceea ce privește oamenii noștri, în perioadele în care schimbăm prioritățile, lucrăm pentru a face tranziția membrilor echipei între dispozitive și servicii.”

Google va anunța noi echipamente hardware pe 6 octombrie, inclusiv noile Pixel 7 și 7 Pro, un nou Pixel Watch, iar unele zvonuri sugerează că am putea vedea, de asemenea, un nou hardware Nest Home. De asemenea, Google este pe cale să lanseze și un dispozitiv pliabil Pixel cândva anul viitor.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:


Share articol: