În presa internațională, mai exact pe site-ul 91mobiles.com, au fost publicate, în premieră, imagini de înaltă rezoluție cu viitoarea serie Galaxy Watch 5. Randările 3D sunt extrem de detaliate și prezintă cele două modele din toate unghiurile. 

Cel mai formal - și, prin urmare, cel mai scump dintre cele două - va fi cunoscut sub numele de Galaxy Watch 5 Pro și vine ca o continuare a lui Galaxy Watch 4 Classic de anul trecut. Cu numele de cod Project X, acesta va fi disponibil în nuanțe de negru sau gri.

Apoi, avem Galaxy Watch 5 obișnuit, cu numele de cod Heart și care corespunde Watch 4 standard din 2021 (care, la rândul său, este considerat cel mai potrivit „urmaș” al gamei Watch Active).

Acest model oferă două dimensiuni de carcasă (doar cea mai mare dintre cele două apare în imaginile care au ajuns online) și oferă o paletă de culori mai extinsă decât cea a liniei Pro. Ambele vor rula wearOS 3.5 cu skin-ul One UI Watch 4.5.

Produsele urmează să fie lansate chiar luna viitoare, în cadrul evenimentului tradițional de vară Unpacked al Samsung. În afară de ceasuri vom vedea, cel mai probabil, și noi căști Pro, dar și flagship-urile pliabile Flip și Fold de ultimă generație. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: