Seria Apple Watch 7 ar putea aduce cea mai mare schimbare în materie de design din istoria de șase ani a acestor produse. 

De la lansare și până acum, smartwatch-urile Apple nu au beneficiat de un redesign major, cu excepția introducerii unor ecrane ceva mai mari și a marginilor ușor rotunjite. Pentru viitoarea gamă compania ar putea aduce mult mai mult de atât, venind cu o serie de modificări care să fie în linie cu celelalte produse din portofoliul Apple.

Una dintre modificări se referă la marginile plate pe care pasionații de tehnologie le-au văzut deja la iPad Pro, la iPhone 12, și pe care e foarte posibil să le vadă și acum, la viitoarele Apple Watch 7. Efectul ar putea fi completat de un display ceva mai generos.

Din punctul de vedere al dimensiunii, viitoarele ceasuri inteligente ar urma să vină în două variante: de 41mm și de 45mm. Acestea vor înlocui actualele opțiuni de 40mm și 44mm pe care le-am tot văzut începând cu generație Watch 4. Această diferență de 1mm poate să nu pară importantă, însă este un indiciu esențial care arată că Apple chiar ia în calcul că realizeze smartwatch-uri cu un ecran mai mare. Ca preț, există șanse mari ca produsul să pornească de la 399 de dolari (în varianta de 41mm).

Referitor la momentul exact al lansării, acesta ar putea fi chiar evenimentul anual al Apple, care se apropie cu pași repezi. Data nu este încă stabilită, dar dacă ar fi să ne ghidăm după anii anteriori, cel mai probabil va avea loc în prima parte a lunii septembrie. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: