Hei, ce faci? Dai refresh paginii? Aștepți să se actualizeze site-ul să vezi dacă produsul pe care ți-l dorești e la reducere? Dacă nu ești pe fază? Dacă se termină stocul înainte de a-l adăuga în coș? Te vom ajuta cu mici sfaturi pentru viitoarea ta comandă și sigur nu vei rata nimic.

Vineri la 00:00 începe haosul, toate site-urile mari de cumpărături vor pica, toate stocurile se vor termina instant, iar tu vei sta tot cu refresh-uri, nu? Păi nu! Dacă ești smart îți vei instala acum pe telefon aplicația GSMnet.ro din Appstore sau Google Play, vei introduce din timp toate datele tale, adresa de livrare, iar joi seară, la 23:30, când toată lumea se pregătește de cumpărături, tu deja vei fi apăsat butonul de finalizare a comenzii pentru că doar în aplicație ai acces la campania de Black Friday cu 30 de minute înainte. Vei avea la dispoziție peste 4000 de produse la prețuri reduse, începând de la 0.99 lei. Tare, nu? Dacă vei face o comandă în valoare de peste 150 lei, vei fi automat înscris într-o tragere la sorți pentru trei tablete Huawei Matepad Pro 2021.

Iar pe lângă ce-ți dorești tu, îți vom prezenta câteva produse de care sigur ai nevoie și care nu merită ratate.

Pentru că producătorii telefoanelor au început să scoată din pachet încărcătorul, îți recomandăm unul rapid, la fel ca telefonul tău, pentru care nu trebuie să stai cu orele lângă o priză. Încărcătorul Samsung EP-TA800 cu quick charge, la 25W, va fi disponibil la prețul de 34.99 lei, fiind redus de la 49.99 lei. De asemenea, orice accesorii și huse pentru Samsung A52 ai nevoie, vei găsi. Fie că vorbim despre căști cu fir sau bluetooth, fie că vorbim despre cabluri, diverse gadgeturi, boxe portabile sau chiar baterii externe ce îți pot garanta chiar și cinci cicluri complete de încărcare a telefonului atunci când pleci în vârful muntelui, că tot urmează vacanța de iarnă.

Iar pentru că am recomandat un încărcător, e normal să-ți iei și un cablu de încărcare, Samsung EP-DG930MBEGWW ce are o lungime de 1,5m, destul cât să stai relaxat în pat în timp ce telefonul se încarcă. De asemenea, poți folosi cablul și la o conexiune cu un laptop sau PC pentru a transfera date foarte rapid. Acesta va fi disponibil la prețul de 32.99 lei, redus de la 39,99 lei.

Încă un produs foarte util, ce beneficiază de o reducere foarte mare este tracker-ul Samsung Galaxy SmartTag+, ce poate fi folositor în orice situație, pentru a evita pierderea sau furtul oricărui lucru la care ții, fie că e un obiect valoros, fie că îl prinzi de zgarda animalului de companie, de chei, de rucsac, de camera foto. Micul dispozitiv bluetooth poate fi achiziționat la 109,99 lei, prețul întreg fiind 165.99 lei. 

Acestea și alte câteva mii de produse vor fi disponibile în oferta de Black Friday ce este disponibilă încă joi seară, de la 23:00. Depinde doar de tine dacă vei profita. Nu uita să vizitezi și blogul GSMnet pentru ultimele noutăți dar și prezentări detaliate de produse ce te vor atrage imediat după ce le descoperi.

Tu ce produse urmărești în această perioadă? Cum te asiguri că prețurile sunt reduse cu adevărat?

Share articol: