Englezii de la The Guardian anunta lansarea unei aplicatii incredibile - iti va arata ce vede partenerul in timpul sexului!

Sex with Glass este o noua aplicatie aflata in faza de dezvoltare pentru Google Glass si promite sa-ti imbunatateasca radical viata sexuala. Proiectul a inceput cu intrebare "cum putem sa facem sexul mai grozav cu ajutorul Google Glass", dezvaluie Sherif Maktabi, fondatorul proiectului.

Raspunsul la aceasta intrebare este, se pare, un streaming live folosit in compun, o inregistrare video si controluri vocale. Maktabi, un student de design al produselor nascut in Liban, aflat insa la colegiu in Londra, a avut doar o zi la dispozitie pentru a folosi Google Glass insa a continuat sa incerce sa dezvolte proiectul.

Baza de la care pleaca Sex with Glass este live streamingul folosit in comun: "Vezi ceea ce vede partenerul tau. Pur si simplu spui: 'Ok glass, a venit momentul" si ochelarii vor transmite ce vedeti voi doi. Si daca simti ca vrei sa se termine totul, doar spui: "Ok glass, gata". Unii oameni considera ca ceea ce facem este repulsiv. Dar multi alti oameni, si ma bazez pe mailurile pe care le primim, chiar vor sa incerce asta. Oamenii au fantezii, dorinte si nevoi. E ceva personal. Ce fac depinde de ei. Vina, dogmele si rusinea este ceva ce inca traim cand vine vorba despre sex si cum vorbim despre asta".

Pe langa aceasta experienta, ochelarii ofera si posibilitatea sa retraiesti noaptea, filmele fiind insa sterse la 5 ore dupa ce au fost create. Pe langa asta, daca sistemul este folosit corect, aplicatia poate controla lumina si muzica, precum si o Kama Sutra virtuala pentru cine are nevoie de inspiratie.

Share articol: