Mult așteptatul gadget ar putea deveni realitate anul acesta.

Potrivit site-ului din Hong Kong ChargerLAB, padul se află deja în producție și este fabricat de Luxshare Precision. Această companie produce de asemenea cablurile USB-C pentru Apple și AirPod-urile.

Și Pegatron va prelua o parte din producția acestui gadget. Dacă informația este corectă, atunci AirPower ar putea fi lansat în luna martie, alături de alte dispozitive Apple, precum noua generație de AirPods, un nou iPad și un iPad Mini.

Padul de încărcare wireless AirPower a fost anunțat încă din anul 2017, însă după aceea nu au mai apărut informații despre el.

Produsul ar fi urmat să fie lansat în martie 2018, dar din cauza unor probleme lansarea a fost amânată pe termen nelimitat, scrie Mashable.

Între timp, au apărut numeroase zvonuri, inclusiv despre anularea acestui proiect. Altele menționau grave probleme cu dispozitivul, cum ar fi supraîncălzirea lui.

De aceea, experții sunt încă sceptici și așteaptă o confirmare din partea Apple, pentru că e posibil să fie și de data aceasta un simplu zvon și atât.

Share articol: