Harta are mai multe actualizari rutiere si cuprinde o multitudine de imagini ale castrelor, cetatilor si asezarilor fortificate, ca sa stii pe langa ce treci.

A aparut noua editie a Atlasului Digital al Romaniei v5.10, RO.A.D.2013.10, cea mai cuprinzatoare harta GPS dedicata tarii noastre. Update-ul contine numeroase actualizari rutiere, dar si imagini cu castre, cetati si asezari fortificate, care ii vor bucura pe cei pasionati de istorie.

Atlasul Digital al Romaniei contine, in premiera autostrada A1 intre Giarmata si Izvin si intre Deva si Simeria, noua centura a Ploiestiului si pasajul rutier de la Metro, centura Ocolitoarea Mica a orasului Sacele, Pasajul Colentina-Pantelimon din Bucuresti, drumul expres de acces la Uzinele Dacia Renault din Mioveni si centura orasului Iasi, precum si revizii de esenta a numerotarii postale din Bucuresti, Constanta si Urziceni. 

Atlasului Digital al Romaniei v5.10, RO.A.D.2013.10 ramane pe pe locul I in clasamentul hartilor de navigatie rutiera, aducand in plus fata de editia precedenta peste 22.488,79 de kilometri de drumuri, ridicand acoperirea in teritoriu la un total de 289.750,79 km de cai de comunicatii, cu acoperire imbogatita in judeţele Alba, Bistrita-Nasaud, Neamt, Iasi, Teleorman, Galati si Botosani, iar numarul de informatii de tip punct se ridica in aceasta editie la 332.233 de puncte impartite in 455 de categorii.

ROAD2013.10 este singura harta de navigatie din lume care combina detalii topo cu o structura de drumuri rutabila – la nivel inclusiv de drumuri de pamant si poteci, oraşe cu blocuri 3D si modele minutios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual.

Galeria modelelor 3D s-a imbogatit, acum, cu reprezentarea detaliata a bisericilor evanghelice fortificate din Prejmer si Calnic, monumente aflate pe lista patrimoniului mondial UNESCO din Romania. In Delta Dunării a fost actualizat accesul maritim pe unele canale si s-au adaugat toponime si puncte de interes.

Editia actualizata are 503 MB si ruleaza exclusiv pe echipamente de navigatie Garmin.  Pretul Atlasului Digital al Romaniei v5.10, RO.A.D.2013.10 este de 475 Lei fara TVA. El va fi disponibil pe www.garmin.ro din 20 decembrie.

Share articol: