Unul dintre sefii Intel a dat detalii despre viitoarea generatie de procesoare Atom la targul Computex de la Taipei

Hermann Eul, General Manager al Mobile and Communications Group la Intel, a oferit informatii despre viitoarea generatie de procesoare Intel Atom de tip SoC pentru tablete, cu nume de cod “Bay Trail”, care va fi lansata la finalul acestui an. 

Bay Trail va permite crearea de dispozitive cu Android si Windows 8.1 care sa aiba autonomii de peste 8 ore si saptamani intregi in standby. Eul a prezentat solutia multimode 4G LTE Intel XMM 7160, aflata acum in teste finale.

Noile  produse Intel vor oferi procesare quad-core eficienta, ce dubleaza performantele generatiei anterioare, sustine Hermann Eul

Urmatoarea generatie de procesoare Intel Atom de tip SoC pentru tablete cu nume de cod “Bay Trail” aduce cea mai buna combinatie de performanta, capabilitati avansate si durata de viata a bateriei, mai spune Eul.

Eul a vorbit si despre avantajele noii platforme video Gen 7 care va oferi o grafica de trei ori mai buna, cu suport DX11 pentru a sustine o paletă mai larga de aplicatii si jocuri.  

De asemenea, utilizatorii se vor bucura de capabilitati crescute si o mai bogata experienta, putand juca jocuri 3D pe aceste dispozitive.  

Share articol: