Mouse-ul are o rezolutie uimitoare, de 12 000 DPI, si va fi disponibil in Europa din aceasta luna.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse este numele complet al jucariei care trebui sa se regaseasca la tine pe birou daca esti un gamer impatimit. Acest mouse personalizabil dispune de primul senzor cu rezolutie de 12,000 DPI din lume, iar greutatea si senzorul pot sa ii fie modificate, ca sa fie exact pe gustul tau.

Am avut ocazia sa-l testez si a fost o experienta extraordinara! Foarte confortabil, mouse-ul s-a potrivit din prima in palma - Hai lam, capitanul echipei de e-sport Cloud 9

“Avand cel mai bun senzor, switch-uri mecanice si posibilitatea de ajustare completa a greutatii si a balansului, G502 este un mouse de gaming care domina”, spune Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming in cadrul Logitech. 

Senzorul noului mouse foloseste tehnologia Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inch pe secunda. 

Proteus Core iti permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima.

Proteus Core iti permite sa ajustezi greutatea si balansul prin plasarea a pana la cinci greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului. Pentru a fi în total control, poti folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comanda sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stanga si dreapta. Pentru a imbunatati si mai mult senzatia, viteza si acuratetea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tasta. Iar rotita ultra rapida dual-mode a fost imbunatatita pentru a oferi precizie click-to-click si scrolling ultra rapid atunci cand navighezi pe Internet.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va putea fi cumparat din Europa incepand din aceasta luna la un pret recomandat de 79,99 Euro. 

Share articol: